Förvaring

Förvaring kan man ju aldrig få för mycket av, visst? Vi kommer att ha möjlighet till en del förvaring i tvättstugan men det känns som att det kan vara en bra idé att ha något direkt när man kommer in hallen. Plats till gästers jackor och skor samt till våra egna ytterkläder. Problemet är att det inte finns så mycket väggyta i hallen. Men efter lite funderande så har vi kommit fram till en lösning som skulle bli ganska så bra.
 
Se bilden här nedanför hur vi har tänkt:
 
 
Smal klädhängare på väggen och skoställ på golvet samt en cirka 35 cm djup garderob. Helst skjutdörrar på garderoben för att inte ta för mycket plats av golvytan. Här är en bild från Smålandsvillans hemsida där de har en garderob i hallen:
 
 
Samt en bild på hur utrymmet ser ut vid ytterdörren:
 
 
Vi kommer inte att ha en sådan ytterdörr som på bilden, utan en som är utan fönster. Men det kommer ändå komma in massa härligt ljus i hallen från det avlånga fönstret bredvid. Vi har i vår lägenhet idag garderober från IKEA:s PAX-serie som vi är väldigt nöjda med och vi har därför kikat på den serien för att se vad som skulle kunna passa i huset. Dessa skjutdörrar gillar vi:
 

RSS 2.0