Bygglov

Ikväll har vi varit hos Smålandsvillan. Nu är allt klart för att skicka in ansökan om bygglov. Vi gick igenom så att allt såg rätt ut och skrev under ansökan.
 
Vi skulle även välja en kontrollansvarig som ska stå med i ansökan. Vi fick förslag på några som vanligtvis brukar jobba med Smålandsvillan. Eftersom vi inte trodde att detta skulle väljas redan idag så hade vi inte heller läst på om det så mycket. Vår kontaktperson på Smålandsvillan föreslog att vi tar en av dessa som han nämnde och sedan undersöker vi det själva och kan om vi vill byta till en annan person om vi ångrar oss. Det lät som en bra lösning tyckte vi. Så nu ska vi se om vi hittar några omdömen om kontrollansvariga i området vi bor i och sedan välja.
 
Imorgonbitti åker Marcus till kommunen och lämnar in papprena, sedan är det bara att vänta. Vi fick veta att de som gjort slutbeställning av hus nu har leveranstid v. 13. Så om kommunen inte tar allt för lång tid på sig att godkänna bygglovet och det inte är väldigt många som hinner före oss med slutbeställning så borde huset rimligtvis kunna levereras i mars-april. Det skulle ju vara perfekt, bara att hålla tummarna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0