Lördag

Idag har vi tagit en tur till tomten. Min pappa följde också med och kikade. När vi precis kommit till tomten så kom även det andra paret som köpte en av de andra tomterna samtidigt som oss. Kul att träffa dom! Verkar som att vi är inne på samma spår med vitt hus och svart tak. Dock är vi nog lite längre fram i planeringen än dom. Men det känns i alla fall kul att det är fler som ska bygga på gatan.
 
Eftersom vi nu har bestämt var huset ska stå så kunde vi idag stega upp måtten och se så att det blir som vi tänkt oss. Det känns som att placeringen av huset kommer bli toppen.
 
Det är väldigt fint med alla höstiga färger utomhus nu, men tyvärr är det också väldigt grått och dimmigt.
 
Efter besöket på tomten så åkte vi och kollade på tapeter. Vi hittade Boråstapeters Borosan. Känns lite lättare att få en uppfattning om tapeterna när man ser en hel rulle. En av tapeterna vi tittat på i katalogen kändes ännu bättre när vi såg en större del av tapeten.
 
Efter att ha kollat på tapeter så åkte vi också förbi en gata i närheten där vi bor nu där det byggts tre stycken Villa Kalmar. Dom såg himla fina ut. Vi åkte bara förbi på gatan utanför och kikade men nästa vecka har Smålandsvillan visning där och den ska vi såklart gå på. Vi var in i en Villa Nybro för några veckor sedan (som ser likadan ut som Kalmar men har ett extra vardagsrum) men det ska bli kul att gå in och kolla på ett exakt likadant hus som vi ska bygga.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0