Skiss på tomten

Här är en grov skiss på tomten.
 
Det mörkgröna symboliserar vår kära slänt. Exakt hur vi kommer göra med parkering/carport/garage är i dagsläget fortfarande oklart. Men vi tänker oss som denna bild på ett ungefär där man kör in hela vägen och parkerar vid sidan om huset eller bakom huset.
 
Huset står placerat långt bak på tomten eftersom tomtgränsen mot vägen där vi svänger in på tomten ligger i söderläge samt att det är åt det hållet vi har utsikten mot havet. I bygglovet kommer vi att ansöka om en sockelhöjd på 80 cm, vilket är ganska högt men så tänker vi att vi då kan fylla ut marken mot slänten så att den blir mindre. Dessutom ligger ena grannens hus ganska högt och genom att ha hög sockel så förhindrar vi intrycket av att vårt hus ligger i en grop. Samt att om huset kommer högre upp så får vi bättre utsikt! Realistikt sett så kommer vi nog dock inte få den höjden beviljat eftersom närmaste granne har en väldigt låg sockel. Men vi får vänta och se helt enkelt.
 
 
Vi hittade en väldigt bra sida My Gardena där man kan rita upp sin trädgård. Där känns det som att vi har skissat upp tomten hundratals gånger vid det här laget.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0